Zet je schrap voor 2022: Eindejaarsactie

Sinds de uitbraak van het coronavirus in 2019 is het een echte rollercoaster geweest voor de reissector. Het ziet er ook naar uit dat we nog een poosje met het COVID-19 virus zullen moeten leven... Geen zorgen, wij staan aan je zij, elke stap van de weg!

Stardekk
25/11/21

Flexibiliteit naar je klanten toe is belangrijker dan ooit. Onze Hotel Software helpt jou:

  • Je accommodatie te promoten op 200+ boekingskanalen
  • Meer te focussen op je klanten, minder op administratie
  • De algehele gastervaring nog beter te maken

Eindejaarsactie

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Ben je ervan overtuigd dat onze hotelsoftware talloze voordelen biedt? Teken dan in voor (één van) onze producten voor het einde van het jaar* en profiteer van 50% korting op de professionele onboarding!

*Deze actie loopt van 26 november tot en met 31 december 2021.

Stardekk Hotel Software - Een kort overzicht

Wens je enkele producten uit te proberen voordat je intekent ? Hier vind je een kort overzicht van onze software oplossingen. Neem een kijkje en klik op de knoppen om jouw gratis proefversie aan te vragen (zonder aankoopverplichting!).

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Bookingplanner All-In-One

Vereenvoudig jouw online boekingsproces, maximaliseer de zichtbaarheid van je accommodatie op zowel je eigen website & indirecte boekingskanalen en beheer elke reservatie op een professionele manier. Bookingplanner, onze alles-in-één softwareoplossing, zorgt voor meer efficiëntie, minder administratie, een hoger rendement en een betere gasttevredenheid.

Dit pakket omvat: Booking Engine + Channel Manager + Property Management Systeem (PMS)

Hospitality template websites

Onze template websites bieden tal van unieke voordelen. De designs zijn ontwikkeld om websitebezoekers te overtuigen de reservering op jouw website te voltooien. Bovendien kun je je template makkelijk personaliseren in het gebruiksvriendelijke CMS, om zo de juiste look & feel te creëren. Voeg extra tools toe zoals een Booking Engine, fast booker en prijsvergelijkingstool om jouw rechtstreekse boekingen te verhogen.

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Restaurant & Takeaway tool

Ontvang en beheer tafelreserveringen en afhaalbestellingen. Stardekk Restaurant Software (Little Restaurant) sluit naadloos aan op de Stardekk Hotel Software. Een extra link tussen jouw restaurant en hotel biedt interessante up- en cross-sell kansen.

Zet je schrap voor 2022: Eindejaarspromotie

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?