Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

We zijn enorm verheugd te kunnen aankondigen dat Stardekk onderdeel wordt van Lighthouse, het grootste commerciële platform voor de hospitality-sector. Deze stap vormt een nieuwe mijlpaal in de toewijding van beide bedrijven aan het ondersteunen van commerciële teams in de hospitality-sector door middel van één platform om omzetgroei te bevorderen.

Stardekk
15/2/24

Wie is Lighthouse?

Lighthouse (voorheen OTA Insight) is het toonaangevende commerciële platform voor de hospitality-sector. Het platform biedt concrete marktinzichten, business intelligence en pricing tools die omzetgroei maximaliseren.

Lighthouse innoveert continu om het beste platform te realiseren waarmee hospitality-professionals de juiste prijzen kunnen aanbieden, prestaties efficiënter kunnen meten en de markt op nieuwe manieren kunnen doorgronden. Met het vertrouwen van meer dan 65.000 hotels in 185 landen, is Lighthouse de enige oplossing die realtime data van de hotel- en verhuurmarkt in één centraal platform verstrekt.

Wat betekent deze nieuwe mijlpaal?

We blijven onze productsuite verder uitbreiden, nu met meer middelen. Het Stardekk-team, de tools en productfeatures zullen verder ontwikkeld blijven worden, vanuit ons kantoor in Brugge. Door de krachten te bundelen met Lighthouse kunnen we onze sterktes samenvoegen en verder ontwikkelen.

Een doeltreffende prijsstrategie uitrollen en distributiekanalen beheren kan behoorlijk complex zijn in een sterk concurrerende, snel veranderende markt. Het Stardekk platform zal daarom uitgebreid worden met de prijsinzichten van Lighthouse.

Met de gecombineerde prijszettings- en distributietool kunnen onze klanten verborgen inzichten ontdekken, opportuniteiten in de markt opsporen en snelle, datagerichte beslissingen nemen op een geautomatiseerde manier. Dankzij deze innovatieve oplossing kunnen hospitality-professionals sterker concurreren, hun omzet verhogen en hun rendabiliteit maximaliseren.

Waarom worden we onderdeel van Lighthouse? 

Stardekk heeft altijd al gestreefd naar het ondersteunen van hospitality-professionals met gebruiksvriendelijke, krachtige software. Naast het feit dat we deze visie met Lighthouse delen, vullen onze vaardigheden elkaar perfect aan en versterken ze elkaar. We zullen onze sterktes verder kunnen ontwikkelen en zo een immense meerwaarde betekenen door de omzet en winstgevendheid van onze klanten te verhogen.

Stardekk en Lighthouse willen samen geavanceerde distributietools en prijsinzichten toegankelijk maken, zodat accommodaties hun verkoopstrategie kunnen optimaliseren. We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten dankzij deze samenwerking nog innovatievere oplossingen kunnen bieden om ze te helpen groeien.

Stardekk blijft aan jouw zijde als trouwe partner!

Het succes en de tevredenheid van onze klanten blijven onze topprioriteit. We kijken ernaar uit om hospitality-professionals verder te ondersteunen met onze persoonlijke support en innovatieve oplossingen.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier.

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?

Kerstvakantie op verplaatsing of toch liever thuis? 3 boekingtrends voor België en Nederland!