Voorkom no-shows dankzij nieuwe koppeling van Little Restaurant met Payconiq

Last van te veel no-shows? Laat je gasten snel en eenvoudig betalen met Payconiq!

Stardekk
7/1/20

Wil je op een laagdrempelige manier no-shows voorkomen? Het kan!

Nu kan iedereen met slechts enkele klikken een tafel reserveren. Dat is eenvoudig en zorgt ook voor een ‘vrijblijvend gevoel’. De afgelopen jaren kregen restaurateurs steeds meer te maken met no-shows. Als reactie daarop kiezen restaurants voor meer zekerheid. Klanten die zonder verwittiging wegblijven zijn niet alleen een grote bron van irritatie, ze zorgen bovendien voor inkomstenverlies. Een aanbetaling bij de reservering moet het aantal no-shows beperken, maar enkel aanbetalingen aanvaarden door middel van een creditcard is niet meer actueel. Uit cijfers blijkt dat 29% van de jonge Belgen onder de 34 jaar een betaalapp verkiest als betaalmiddel (bron).

Mobiel betalen is in opmars en dankzij deze koppeling kan je als restaurateur meestappen in het verhaal. Dankzij de payconiq koppeling bereik je ook klanten zonder creditcard en kunnen dus meer mensen reserveren op een vlotte en veilige manier. Via onze Little Restaurant software kan je ook reminders via sms of email verzenden zodat klanten niet vergeten dat ze gereserveerd hebben. Deze reminder kan het verschil maken tussen winst of verlies op één avond.

Wil je graag meer informatie over deze koppeling? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?