Tabanaa beloont zorgpersoneel met welverdiende rust

De Coronacrisis heeft een impact op het leven van velen, niet in het minst op dat van zorgverleners. Elke dag staan ze in de frontlinie, klaar om anderen te helpen. Maar wie zorgt er voor hen?

5/6/20

Tabanaa werkt samen met hotels en B&B’s om het zorgpersoneel datgene te bieden waar ze nu meer dan ooit recht op hebben: welverdiende rust!
Ben jij eigenaal van een hotel of B&B? Ontdek wat jij kan doen om ook je steentje bij te dragen!

Tabanaa: Wie zijn ze?

Tabanaa beloont zorgverleners met welverdiende rust

Tabanaa vormt de schakel tussen de hotel- en de zorgsector. Op hun unieke boekingsplatform kunnen licht zorgbehoevenden een verblijf boeken. Hotels en B&B's op dit platform ondersteunen in alle discretie en rust de nodige zorg. Op die manier kunnen ze genieten van een ontspannend verblijf.

Help de zorgsector en word Tabanaa Ambassadeur

Werknemers in de zorg kregen het de voorbije maanden zwaar te verduren en hebben onze samenleving een enorme dienst bewezen.
Tijd om hen eens in de watten te leggen!

Tabanaa beloont zorgverleners met welverdiende rust

Stardekk creëerde samen met Tabanaa een online boekingsplatform speciaal voor onze zorgverleners. Accommodaties die zich beschikbaar stellen op dit platform, bewijzen de zorgsector een hele dienst! Als Tabanaa ambassadeur bied je één of meerdere overnachtingen gratis aan aan zorgpersoneel. Zo gun je deze helden ook wat rust in deze lastige tijden.

Deelnemen is simpel:

  • Registreer je accommodatie op Tabanaa.com
  • Geef op hoeveel nachten je gratis wil aanbieden
  • Uitstappen kan te allen tijde en is kosteloos

Meer info vind je terug op Tabanaa.com. Heb je bijkomende vragen over dit initiatief? Geef een seintje via info@tabanaa.com of laat hieronder een bericht na!

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?