Stardekk steunt CKG Sint-Clara na fitness challenge

15/1/21

Fitness challenge: Stardekk On The Move

Ook Stardekk schakelde begin maart 2020 over naar verplicht telewerk. Daardoor zijn de werknemers niet alleen een deel van hun normale dagelijkse beweging kwijt, ook de sociale interactie en verbondenheid lijdt hier onder. Om hier wat verandering in te brengen heeft Stardekk een interne teamcompetitie georganiseerd. Het winnende team kreeg een blanco cheque van €500 om te schenken aan een goed doel naar eigen keuze.

De spelregels waren eenvoudig: zoveel mogelijk punten verzamelen met je team. Met elke vorm van beweging konden punten verdiend worden, of het nu ging om wandelen, joggen, zwemmen of fietsen. Met behulp van de Strava App werden alle activiteiten bijgehouden én werd meteen ook de community vibe aangesterkt.

Aan enthousiasme en creativiteit ontbrak het alleszins niet. Van wandelmeetings onder collega’s en het (her)ontdekken van “Brugge die Scone” via het Wintergloed parcours tot heerlijke strandwandelingen en bijzondere Strava-art routes. Elk team zette zijn beste beentje voor en ook minder sportief aangelegde collega’s vonden hierin toch een leuke uitdaging.

"We houden de positieve team spirit onder de collega’s levend in geïsoleerde tijden van thuiswerk en online meetings."

Matthias Vandamme, HR-manager

€500 voor CKG Sint-Clara

Het winnende team van de #StardekkOnTheMove Challenge - de Customer Care afdeling – werd op vrijdag 15 januari gehuldigd door Franky Demon, Schepen van Sport van de stad Brugge en Vincent Goemaere, CEO van Stardekk. Daarna mocht CKG Sint-Clara, het gekozen goede doel, een cheque t.w.v. €500 in ontvangst nemen. Dit Brugse Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning biedt deskundige hulp op maat aan gezinnen waarin het opvoedingsgebeuren dreigt vast te lopen.

Stardekk schonk de winnaars nog een extra teambuildingsbudget t.w.v. €500 om de HoReCa in Brugge te steunen. Ook Stad Brugge beloonde het team met leuke, sport-gerelateerde gadgets.

Stardekk steunt CKG Sint-Clara na sportieve challenge

“Onze collega Tine Vuylsteker verdient hier een bijzondere vermelding. Tijdens de challenge deed ze als het ware aan topsport. In 1 maand heeft ze maar liefst 67 km gelopen, 73 km gewandeld, 78 km gefietst, 8 km gezwommen en deed ze 16 uur aan andere workouts en yoga. We kozen er dan ook graag voor om haar voorgestelde goede doel te steunen.”, aldus Vincent Goemaere, CEO van Stardekk.

Met deze actie haalt het bedrijf het #StardekkDNA naar boven bij alle medewerkers. “We houden de positieve team spirit onder de collega’s levend in geïsoleerde tijden van thuiswerk en online meetings. Leuk ook dat er al verschillende collega’s de suggestie gedaan hebben om alvast een lente- of zomereditie te organiseren. Hopelijk mogen we dan weer samen sporten”, besluit Matthias Vandamme, HR-manager bij Stardekk.

Over Stardekk

Stardekk is een Belgisch bedrijf en biedt een complementaire set van bekroonde SaaS-oplossingen voor de hospitality-wereld. Meer dan 3500 hotelaccommodaties in 50 landen rekenen op het softwarepakket van Stardekk om hun boekingen te beheren. Stardekk is de IT-partner bij uitstek voor grote spelers in de sector, zoals Booking.com, Expedia, Google en AirBnB.

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?