Stardekk speelt in op Takeaway trend en helpt klanten meer dan 1 miljoen euro omzet te realiseren

De coronacrisis treft de horeca hard. Social distancing en andere veiligheidsmaatregelen vormden al grote uitdagingen. De verplichte sluiting van restaurants en andere eetgelegenheden leidde tot een ware opmars van afhaaldiensten. Stardekk bleef niet stilzitten en ontwikkelde een succesvolle Takeaway Tool.

14/12/20

De pandemie als katalysator van de digitalisering

Extra veiligheidsmaatregelen zoals de verplichte gastregistratie, alsook de opmars van Takeaway services versnelde de digitalisering in de restaurantwereld. Als Hospitality Tech speler stond Stardekk dan ook klaar met een gepaste software-oplossing om haar klanten te ondersteunen.

We steunen de horecasector op verschillende manieren. Zo organiseerden we tijdens de eerste lockdown een reeks gratis webinars en ontwikkelden we het gratis platform voor cadeaubonnen Younight. We volgen de markt op de voet en zagen al snel de nood aan Takeaway Software opkomen. Bijgevolg optimaliseerden we onze bestaande Takeaway Tool die tot vorig jaar enkel voor de feestdagen inzetbaar was. Bovendien bieden we de vernieuwde tool als gratis module aan in onze bestaande restaurant software Little Restaurant.”, legt Vincent Goemaere uit, CEO van Stardekk.

"We zien meteen succes, maar dit is slechts het begin."

De Stardekk takeaway-module: schot in de roos

Stardekk speelt in op Takeaway trend en helpt klanten meer dan 1 miljoen euro omzet te genereren.

De ontwikkelde Takeaway Tool boekt meteen succes en brengt maar liefst € 1 000 000 omzet op in het eerste jaar.

“We zien meteen succes, in het eerste jaar zorgde onze Takeaway Tool meteen voor € 1 000 000  omzet. Een vliegende start, maar dit is slechts het begin.”, aldus Vincent Goemaere.

“De Stardekk Takeaway-module heeft als grote pluspunt dat het ingebouwd zit in onze bestaande restaurantsoftware. Het gaat om een hybride systeem, waar zowel online tafelbestellingen als Takeaway orders met 1 centraal systeem verwerkt en beheerd worden. Dit biedt ook na de Coronacrisis grote voordelen voor restauranteigenaars.”, verduidelijkt hij.

“Het unieke is dat er een betalingsmodule aan dit alles gekoppeld kan worden, zodat restaurants vandaag al cash flow kunnen genereren en ze zeker zijn dat alle bestellingen ook effectief betaald en opgehaald worden."

Stardekk ziet op lange termijn veel mogelijkheden en blijft deze tool dan ook verder optimaliseren.

Meer weten of de Takeaway Tool zelf uitproberen?

Profiteer van onze eindejaarsactie en probeer de Takeaway Tool gratis uit! Vraag je gratis proefversie aan via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen, aarzel niet en laat het ons weten. We beantwoorden je berichtje zo snel mogelijk.

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?