Sfeerverslag: De eerste dagen van Stardekk On The Road 2020!

Begin februari vonden de eerste sessies van Stardekk On The Road 2020 plaats in Nederland & België. We konden rekenen op een full house in Amsterdam, Breda en Brugge: alle locaties waren volledig volzet! Nieuwsgierig hoe het eraan toeging? Lees even ons sfeerverslag!

Stardekk
30/1/20

Een boeiende intro

Michael Wiesebron, onze eigen Sales Director, gaf het inspirerende startschot. De “Connected Customer Experience”, daar gaat het om in 2020. Bij het boeken van een accommodatie meteen ook een tafeltje in het restaurant uitkiezen en tickets kopen voor het theater net om de hoek? Communicatie tussen diverse systemen is belangrijker dan ooit.

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!

Boost je reserveringen met Booking.com

Booking.com volgt de reiziger in zijn online journey en beschouwt het als haar hoofddoel deze de best connected trip te bezorgen. Het gaat niet meer om een ‘hotelgast’, maar een reiziger die geadviseerd wil worden bij elke stap van de reisvoorbereiding. Booking.com gaat voor een frictieloze ervaring op haar platform, dankzij innovatieve technologieën.

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!
"Our mission nowadays is to make it easier for everyone to experience the world"

Booking.com

Meer omzet met RevControl

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hotelsector wist Edwin Leenheer (Director of Operations bij RevControl) precies welke snaar hij moest raken. Hij gaf in zijn sessie niet zomaar een product demo, maar onthulde de geheimen van een goede prijsstrategie. Een echte eye-opener voor de aanwezigen!

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!
"We saw the need to professionalise revenue management for individual hotels and smaller hotel chains."

RevControl

Hotel Tech Trends

Nieuwe snufjes zoals Instagrams Look & Book, chatbots op de boekingssites en voice-apps in de hotelkamer. Dat de technologie snel evolueert (én snel wordt geïmplementeerd), is duidelijk. Als hotelier is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Welke tech trends kunnen jou helpen om aan upselling & cross-selling te doen? In de sessie van Louis, account manager bij Stardekk, werd er uitgebreid over gediscussieerd.

Sfeerverslag: De eerste sessies van Stardekk On The Road 2020!

Gezellig netwerkmoment

Drie korte maar krachtige sessies, in een recordtempo waren de aanwezigen helemaal up to date. Nadien mocht iedereen wat stoom aflaten tijdens een gezellig netwerkmoment met een hapje en een drankje. Er werden een heleboel nieuwe contacten gelegd, de experts beantwoordden met plezier de bijkomende vragen die de aanwezigen hadden.

Wil jij er ook bij zijn?

Dat kan! In het voorjaar toeren we verder. We gaan langs verschillende steden en steken meermaals de landsgrenzen over. Ontdek alle locaties en meld je snel aan!

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?