Rock-Fort deelt ervaring over de Little Restaurant TakeAway Tool

Een gezellig restaurant in hartje Brugge waar de organisatie soepel verloopt en gasten bijgevolg kunnen genieten van een heerlijk diner en een vlotte service? Rock-Fort!

Stardekk
20/12/18

Dat Rock-Fort goed bezig is, zien we niet alleen aan de lovende beoordelingen over smaakvolle gerechten en vriendelijke bediening op hun Facebook-pagina. Ook hun investering in online restaurantsoftware getuigt van een ambitieuze en doelgerichte aanpak.

Vorig jaar werd de website aangepakt en dit jaar kreeg ook hun restaurantsoftware Little Restaurant een update. Sinds kort pakken ze uit met de TakeAway Tool, een extra feature van Little Restaurant. Benieuwd naar hun ervaring?

"Stardekk luistert in eerste instantie naar de behoeften van onze zaak, het begin van een goede samenwerking."

Peter, Rock-Fort

Waarom hadden jullie nood aan een dergelijke takeaway-tool?

Om orde en structuur te scheppen in de bestellingen, vooral tijdens de drukte van de feestdagen. We willen klanten steeds zo goed mogelijk verwennen en daarbij is een snel, online bestelsysteem met een eenvoudige verwerking van gegevens cruciaal. Klanten worden via Facebook, Instagram of mail naar onze website doorgestuurd waar het invulformulier klaarstaat. De klanten vullen zelf al hun gegevens in: geen chaos meer door bestellingen die binnenstromen via mail of telefoon.

Rock-Fort over de TakeAway Tool van Little Restaurant

Wat zijn de voornaamste voordelen van deze afhaalmodule?

Online bestellen is veel eenvoudiger voor de klant en ook wij sparen tijd uit bij het verwerken van de gegevens. Geen telefoon nemen en bestellingen doorbellen, geen mails typen en versturen. In amper 3 klikken geven klanten online de bestelling door en ze ontvangen meteen de bevestigingsmail.

Rock-Fort over de TakeAway Tool van Little Restaurant
"Online bestellen is veel makkelijker nu, klanten bestellen online in minder dan een minuut."

Peter, Rock-Fort

Ben je tevreden met de TakeAway Tool en zie je al resultaten?

We zijn heel tevreden over het gebruiksgemak van de tool. Klanten kunnen vlot online bestellen en de opvolging van de bestellingen is eenvoudig. Ook de lay-out valt bij ons in de smaak. Voorlopig maakten we enkel gebruik van de tool voor onze kerstmenu, de module hebben we dus sinds kort weer gedeactiveerd. Een erg handige functie wanneer je klanten extra wil verwennen tijdens drukke perioden.

De TakeAway Tool van Little Restaurant zelf eens uitproberen? Dat kan!

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?