Speciale promotie voor adverteerders op Vlaanderen Vakantieland

Jouw accommodatie promoten via de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland is een uitstekend idee, zeker nu het binnenlands toerisme een forse toename kent. Wist je dat je als adverteerder van LIVV geniet van 50% korting op onze professionele onboarding?

Stardekk
1/6/21

Wil je al je boekingen via Vlaanderen Vakantieland, Booking.com, Airbnb ... eenvoudig beheren? En een handig overzicht hebben van jouw prijzen en beschikbaarheden? Dat kan! Bij Stardekk hebben we heel wat softwareoplossingen in huis om het jou als uitbater nog makkelijker te maken, jouw accommodatie op nog meer boekingskanalen uit te lichten en jouw rendement aanzienlijk te verhogen.

Speciale promotie voor Vlaanderen Vakantieland adverteerders
Speciale promotie voor Vlaanderen Vakantieland adverteerders

We zetten onze oplossingen voor je op een rijtje:

  • Met onze Cubilis Channel Manager beheer je probleemloos je kamerprijzen en beschikbaarheid op tal van boekingskanalen zoals Booking.com, Airbnb, maar ook bij lokale partners zoals Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
  • Onze Cubilis Booking Engine zorgt er dan weer voor dat nog meer reizigers rechtstreeks boeken via jouw eigen website. Dit kan door de huidige website een frisse look te geven en het boekingsproces nog vlotter en veiliger te maken.
  • Ons Property Management System of kortweg PMS is een handig agenda- en beheersysteem dat administratieve taken tot een minimum reduceert en dat helpt om de klantentevredenheid te boosten dankzij een snelle check-in en check-out, correcte facturatie, …

Je kan kiezen voor de Channel Manager afzonderlijk of voor het Cubilis Package (Channel Manager + Booking Engine), maar je kan ook kiezen voor het voordelige all-in-one pakket Bookingplanner. Hiermee heb je onmiddellijk alle tools in huis om jouw accommodatie optimaal te runnen en te promoten.

Vraag een free trial aan voor jouw product naar keuze door onderstaand formulier in te vullen en test het 14 dagen uit zonder aankoopverplichting. Tijdens deze proefperiode begeleiden we je ook persoonlijk door de producten. Als adverteerder op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland geniet je verder van 50% korting op onze professionele onboarding dat o.a. de opzet van de software, persoonlijke begeleiding en opvolging omvat.

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?