Koppel Worldmeetings.com met je Cubilis Channel Manager

Krijg je veel aanvragen voor zakelijke meetings en ben je op zoek naar één partner die alles voor je regelt? Dan is Worldmeetings.com een niet te missen oplossing. Dit boekingsplatform van Nederlandse makelij verbindt opdrachtgevers en locatiepartners in de corporate meeting markt.

Stardekk
23/6/21

Door de 1-op-1 contracten met meer dan 2.000 locaties in Nederland en België zorgt Worldmeetings.com ervoor dat je de beste locaties aan zeer gunstige voorwaarden kunt boeken.  

Sinds kort kan Worldmeetings.com geïntegreerd worden met je Cubilis Channel Manager waardoor reserveringen in real time doorgestuurd worden.

One stop shop voor meetings

Worldmeetings.com is intussen uitgegroeid tot een belangrijke speler in de MICE-industrie. Ze neemt voor organisaties het volledige boekingsproces uit handen vanaf het opvragen van de offerte tot facturatie. Dit leidt niet alleen tot tijdswinst, maar ook tot een directe kostenbesparing door centrale aankoop.

Interesse om met Worldmeetings samen te werken? Hier vind je meer informatie.

Integreer Worldmeetings.com met je Cubilis Channel Manager
"Worldmeetings.com verwerkt 80.000 reserveringen per jaar, waaronder 50.000 kamerreserveringen.“
Integreer Worldmeetings.com met je Cubilis Channel Manager

Koppeling met Cubilis

We zijn heel trots dat we een samenwerking kunnen bekendmaken met het boekingsplatform van Worldmeetings.com.

Dankzij deze integratie komen alle reserveringen via Worldmeetings.com meteen in real time in de Cubilis Channel Manager. Zo wordt meteen ook de beschikbaarheid overal, op alle kanalen bijgewerkt.

Organisaties die via Worldmeetings.com willen reserveren, krijgen voortaan steeds de laatste prijs en de actuele beschikbaarheid van het hotel te zien, waardoor ze meteen kunnen reserveren

Gebruik je al Worldmeetings en wil je dit boekingskanaal koppelen in je Cubilis Channel Manager? Vraag hier je connectie aan

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?