Jouw hotelbusiness naar een hoger niveau? Cubilis Channel Manager verbindt je met de juiste partners!

Een hotel Channel Manager laat hotel- en B&B-eigenaren toe om hun accommodatie op meerdere boekingskanalen te promoten. Met deze hotelsoftware kun je prijzen & beschikbaarheid op al jouw online kanalen op een efficiënte wijze beheren. Maar voor Cubilis Channel Manager is dat slechts het beginpunt. Cubilis vormt niet alleen het hart van jouw online distributie, het is ook de toegangspoort tot vele andere integraties die je helpen jouw hotelbusiness te boosten.

Stardekk
10/11/21

Een betere online visibiliteit voor jouw hotel

Jouw hotelbusiness naar een hoger niveau? Cubilis Channel Manager koppelt met de juiste partners!

Een channel manager is een must have voor elke hospitality professional die een accommodatie online wil uitlichten. Reizigers zoeken vaak naar een overnachtingsplaats via bekende online boekingsplatformen zoals Airbnb of Booking.com. Ook kleinere lokale online travel agencies (OTA's) zoals Logeren in Vlaanderen en Voordeeluitjes.nl winnen aan populariteit. Wil je een hogere bezettingsgraad? Dan is adverteren op een aantal van deze online boekingskanalen de boodschap!

Maar hoe pas je dan snel prijzen aan op al die kanalen? En hoe vermijd je overboekingen? In Cubilis Channel Manager kun je de prijzen en beschikbaarheid van alle boekingskanalen via één centraal dashboard updaten. Alle wijzigingen worden real time op alle kanalen doorgevoerd. Dit bespaart je heel wat tijd en geeft dubbele boekingen geen kans.

Een succesvolle prijsstrategie voor jouw accommodatie

Prijs is vaak de bepalende factor bij het boeken van een overnachting. Een goede prijsstrategie is cruciaal om potentiële klanten te overtuigen bij jou te boeken, maar zorgt er ook voor dat je echt het maximum haalt uit je beschikbare kamers, elke dag opnieuw.

Je hebt de juiste prijs nodig op het juiste moment. Je wil jezelf geen slechte dienst bewijzen door je kamers te goedkoop aan te bieden, maar tegelijk wil je ook niet te duur prijzen. Geen idee waar de tijd en energie te halen om dit allemaal uit te zoeken, 365 dagen per jaar? Een revenue management systeem doet het werk voor jou!

Cubilis Channel Manager koppelt met revenue management tools zoals RevControl en OutPerform. Je vindt een overzicht van al onze RMS-partners (met extra informatie) op onze Marketplace.

"Cubilis Channel Manager is de toegangspoort tot vele integraties die je helpen je business te boosten."

Stardekk

Meer rechtstreekse boekingen

We hadden het al over OTA's als belangrijke online platformen om boekingen te genereren. Ja, deze partners bezorgen jouw accommodatie een betere online zichtbaarheid, maar ze vragen meestal ook commissie in ruil. Daarom is het belangrijk om ook te investeren in je rechtstreekse boekingen. Het draait allemaal om een juist evenwicht.

Heeft jouw hotelwebsite een ingebouwde online Booking Engine die gasten toelaat meteen veilig online te betalen? Cubilis Booking Engine komt samen met een fastbooker op jouw website. Deze fastbooker zorgt ervoor dat gasten meteen kunnen controleren op welke data jouw kamers nog beschikbaar zijn. Bovendien kan de boekingsmodule ook gekoppeld worden aan een prijsvergelijkingstool, die jouw tarieven op verschillende boekingskanalen toont en daarbij jouw voordelige direct booking prijs in de verf zet.

Cubilis Channel Manager integreert naadloos met Cubilis Booking Engine. Prijzen en beschikbaarheid van op jouw eigen website kun je meteen ook beheren in het centraal systeem, net zoals bij je andere online boekingskanalen. De Booking Engine en Channel Manager zijn ook verkrijgbaar in één pakket!

Professionele aanpak, minder administratie

Wil je jouw hotel management naar een hoger niveau tillen? Link Cubilis Channel Manager dan aan een property management system (PMS) of aan een boekhoudprogramma. Deze integraties reduceren jouw administratieve werklast enorm en zorgen voor een professionele werkwijze.

Niet alleen professionaliteit, maar ook veiligheid is heel belangrijk. Koppel je boekingssysteem dan ook met veilige payment partners zoals Mollie, Payconiq of Worldline om extra vertrouwen uit te stralen.

Probeer Cubilis Channel Manager gratis

Cubilis Channel Manager laat je toe een eigen selectie van tools te kiezen en te integreren. Een feilloze en vlotte communicatie tussen alle systemen is gegarandeerd.

Wil je Cubilis Channel Manager gratis testen? Vraag dan je gratis proefversie aan via onderstaand formulier en ontdek zelf alle voordelen. Een overzicht van alle mogelijke Cubilis integraties vind je op onze Marketplace.

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?