Extra expertise in Stardekks management team: time to scale up!

Niels Vanden Buverie boekte reeds indrukwekkende resultaten bij Teamleader en speelde een sleutelrol in de groei van het bedrijf. Het kleine team groeide van start-up uit tot een scale-up met 150 werknemers en 10.000 klanten. Deze kennis van de KMO-markt komt zeker van pas bij de verdere groei van Stardekk.

Stardekk
18/1/21

Customer first: een gestroomlijnd plan

De laatste jaren heeft Stardekk de professionalisering van het bedrijf versneld door te investeren in getalenteerde werknemers, door de klant nog meer centraal te stellen en door de focus op intensieve productontwikkeling.

"Vandaag de dag is de markt drastisch veranderd, vooral met de huidige Covid-pandemie. Een passende & sterke strategie is nodig om tegemoet te komen aan de werkelijke behoeften van hotel-, B&B- en restauranteigenaren" licht Vincent Goemaere, CEO van Stardekk, toe.

Stardekk is verheugd om een Chief Commercial Officer (CCO) te mogen verwelkomen in het managementteam. Deze nieuwe expertise zal zeer waardevol zijn bij het bepalen van de commerciële strategie. Hierdoor wordt het mogelijk om de missie van het bedrijf uit te voeren: de hospitality sector met slimme technologie ondersteunen om zo meer reserveringen en minder administratie te realiseren.

Niels Vanden Buverie vervoegt Stardekk als CCO

Niels Vanden Buverie boekte reeds indrukwekkende resultaten bij Teamleader en speelde een sleutelrol in de groei van het bedrijf. Het kleine team groeide van start-up uit tot een scale-up met 150 werknemers en 10.000 klanten. Deze kennis van de KMO-markt komt zeker van pas bij de verdere groei van Stardekk. Het verstevigen van de positie op de Europese markt en het ontwikkelen van belangrijke partnerrelaties staan hoog op het prioriteitenlijstje.  

Met een duidelijke visie op de commerciële strategie van het bedrijf, de verdere productontwikkeling en partnerintegraties is Niels Vanden Buverie de juiste keuze om Chief Commercial Officer te worden bij Stardekk. Als nieuwe CCO zal Niels de afdelingen marketing, sales en customer care op elkaar afstemmen, zodat de klant nog meer in het middelpunt van de bedrijfsvoering komt te staan. Alle teams zullen nauw samenwerken om het hoofddoel van Stardekk te bereiken: meer boekingen en minder administratie voor alle hospitality klanten.

Verdere ontwikkeling

"De all-in-one oplossing en het bijbehorende netwerk van partnerships waar Stardekk al jaren aan werkt, is belangrijker dan ooit. We willen onze ambitie om Europees Kampioen te worden vervullen en ons marktaandeel vergroten", verklaart Vincent Goemaere.

Niels Vanden Buverie is helemaal klaar om de uitdaging aan te gaan: "Ik ben erg enthousiast om me bij Stardekk te voegen als Chief Commercial Officer (CCO), verantwoordelijk voor het afbakenen van de algemene commerciële strategie en het versnellen van de groei. Ik heb er alle vertrouwen in dat 2021 het jaar zal zijn waarin we de juiste koers uitzetten. Het is maar de eerste stap van vele om al onze doelstellingen in de komende jaren te halen".

"We willen onze ambitie om Europees Kampioen te worden vervullen."

Vincent Goemaere, CEO Stardekk

Over Stardekk

Stardekk, een Belgisch bedrijf, biedt een complementaire set van bekroonde in-house cloud-gebaseerde SaaS-producten voor de hospitalitysector. Meer dan 3.500 hotelaccommodaties in 50 landen beheren hun boekingen via de Stardekk-softwaresuite. Stardekk is een premium IT-partner voor grote spelers in de sector zoals Booking.com, Expedia, Google en AirBnB.

Wil je meebouwen aan de groei van ons bedrijf? Bekijk onze vacatures en ontdek of je in de #StardekkFamily past!

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?