eBook: Optimaliseer je digitale directe boekingsstrategie.

Hotels begrijpen steeds beter het belang van directe boekingen en trachten hierop in te spelen. Hierbij komen ze echter voor twee grote uitdagingen te staan. In eerste instantie is het belangrijk om als hotel je mannetje te kunnen staan ten opzichte van grote OTA’s. Daarnaast zijn er evoluerende consumententrends waarop hotels moeten inspelen. Heb jij zin om je rechtstreekse reserveringen te boosten? Download dan nu ons eBook en ontdek tal van tips!

Stardekk
1/10/20
eBook: Optimaliseer jouw digitale direct booking strategie.

In dit eBook vind je:

  • Uitleg over de dominantie van OTA’s en hoe je kan werken aan een gezonde balans.
  • Een duidelijke uitleg over de evoluerende consumententrends en hoe aan hun verwachtingen kunt beantwoorden.
  • Gerichte tips om meteen aan de slag te gaan.

* Dit eBook is geschreven in het Nederlands.

In een ideale wereld komen alle reizigers meteen op jouw website terecht en gebeuren alle boekingen 100% rechtstreeks. Er is echter heel wat concurrentie op de markt waardoor hotels en B&B’s vaak een tandje moeten bijsteken. In dit eBook leer je alles over hoe je als accommodatie-eigenaar jouw sterktes kan uitspelen om zo meer rechtstreekse reserveringen te verwerven. Zet je schrap om ondergedompeld te worden in een overload aan tips & tricks!  

In dit eBook helpen we je directe boekingsstrategie op punt te zetten en geven we je tal van praktische tips mee aan de hand van inspirerende voorbeelden. Ga meteen aan de slag, het eBook is gratis!

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?