Cubilis Ratebox: Ontdek het vernieuwde design!

Cubilis Ratebox is een prijsvergelijkingstool die potentiële klanten aanmoedigt om rechtstreeks bij jou te boeken. Deze “box” verschijnt op de homepage van je website en vergelijkt de tarieven van je eigen website met die van andere boekingssites.

Stardekk

Ratebox: boek rechtstreeks

Hierbij wordt de voordeligste prijs op je eigen website benadrukt om zo meer rechtstreekse reserveringen binnen te halen. Overtuig hierbij nóg meer websitebezoekers door extra voordelen uit te lichten. Meer directe boekingen, minder commissie!

Cubilis Ratebox: Ontdek het vernieuwde ontwerp!

Ratebox 2.0: wat is er nieuw?

 • Specifieke datumselectie
  Bezoekers van je website kunnen nu onmiddellijk hun mogelijke aankomst- en vertrekdata selecteren om zo prijzen te vergelijken.
 • Voeg 3 extra voordelen toe
  Het nieuwe ontwerp laat toe 3 extra voordelen weer te geven. Kunnen je gasten genieten van een gratis ontbijt wanneer ze 3 nachten boeken? Zet het meteen in de kijker en verhoog zo de kans op een directe boeking.
 • Slimmer en beter op mobiele apparaten
  Klanten reserveren steeds vaker via mobiele toestellen. Het vernieuwde ontwerp ziet er niet alleen beter uit, maar functioneert ook optimaal op elk type apparaat: desktop, tablet of smartphone.
 • Personaliseerbaar
  Personaliseer de ratebox zodat deze volledig matcht met de look & feel van je website. Verander het kleurenpalet en pas de inhoud aan.
Cubilis Ratebox: Ontdek het vernieuwde ontwerp!

Meer weten?

Cubilis Ratebox is gratis voor alle gebruikers van de Cubilis Booking Engine en Channel Manager. Aarzel niet om ons te contacteren als je bijkomende vragen hebt!

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?