Cubilis Booking Engine heeft een makeover gekregen!

In 2020 kenden de directe boekingen een heuse boost! Gemiddeld over het hele jaar gebeurden bijna 20% van de boekingen rechtstreeks. Het perfecte moment om onze Booking Engine te updaten en deze een frisse, moderne look te geven.

Stardekk
4/3/21

Nieuwe uitstraling

Een soepel & moeiteloos boekingsproces op jouw persoonlijke website is belangrijker dan ooit.

We maakten een herontwerp van onze Booking Engine en zorgden voor een frisse uitstraling!

Bekijk het voorbeeld van Guesthouse Cabosse

Waarom jouw website een boekingsmodule nodig heeft

1. Creëer een vlotte online ervaring

Een heldere en aantrekkelijke persoonlijke website verbetert de online ervaring van jouw bezoekers. Op je website heb je de volledige controle en kun je zelf bepalen welke teksten en beelden je wil weergeven. Zo wordt jouw accommodatie gepresenteerd precies zoals jij dat wil.

Met een ingebouwde Booking Engine heb je ook controle over het boekingsproces en schep je meer vertrouwen door bijvoorbeeld veilige online betaalmogelijkheden aan te bieden of bijkomende informatie te verstrekken.

2. Ontvang meer commissievrije boekingen

Rechtstreekse boekingen, gemaakt via je eigen website, zijn vrij van commissie. Een goed ontworpen Booking Engine en prominente "boek-nu-knoppen" verhogen het aantal directe reserveringen aanzienlijk.

Wist je dat in de Cubilis Booking Engine een prijsvergelijkingstool inbegrepen zit? Deze widget benadrukt de voordelige boekingsprijs op jouw website, in vergelijking met andere (niet commissievrije) boekingssites.

"In 2020 waren er 65% meer rechtstreekse boekingen in vergelijking met het jaar ervoor."

Stardekk

3. Omnichannel: meer kansen om te reserveren

Het draait allemaal om evenwicht! Natuurlijk loont het om aanwezig te zijn op bekende boekingsplatformen zoals Booking.com en Airbnb. Veel reizigers bezoeken deze sites om hun reis te plannen. Voeg daar een persoonlijke website aan toe - met een gebruiksvriendelijke Booking Engine - en je creëert extra mogelijkheden om jouw accommodatie online te verkennen en meteen te boeken!

Cubilis Booking Engine uitproberen? Vraag je gratis proefversie!

Wil je onze Booking Engine ontdekken? Vraag dan jouw free trial aan! De promo-actie loopt nog tot eind maart.

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?