5 redenen om je meteen aan te melden voor Stardekk On The Road

Stardekk On The Road 2020 komt eraan. Extra locaties, boeiende gastsprekers en trendy topics. Voor deze inspirerende namiddag wil je ongetwijfeld plaats vrijmaken in je agenda.

Stardekk
29/11/19

1. SOTR 2019: een succesvolle editie

Stardekk On The Road 2019 was een voltreffer! Meer dan 300 hospitality professionals waren van de partij op één van de 6 locaties. Topsprekers van Google en Customer Alliance gaven uitleg over de werking van Google Hotel Ads en het belang van E-reputation. Het Stardekk team zelf ging in zijn sessie dieper in op het OTA-landschap & connectivity in 2019. We sloten de namiddag af met een aangenaam netwerkmoment, waarna de deelnemers geïnspireerd én met een pak nuttige tips huiswaarts keerden.

2. SOTR 2020: een stap verder

Vanwege het succes uitgebreid naar het buitenland! Dit jaar toeren we niet alleen rond in België en Nederland, maar vullen ook Luxemburg, Zwitserland en Frankrijk het rijtje aan. Zoals altijd worden we vergezeld door enkele partners, deze keer: Booking.com, RevControl en OTAInsights.

Wil jij er deze editie zeker bij zijn? Schrijf je dan tijdig in!

3. Leerrijk, inspirerend & praktisch

Hoteliers, B&B-uitbaters of eigenaars van vakantiewoningen geven elke dag weer het beste van zichzelf om hun doel te bereiken: zoveel mogelijk gasten een zo goed mogelijke ervaring bezorgen. Stardekk is voor velen een trouwe partner die meebouwt aan dit verhaal. Hetzij door de kwalitatieve koppelingen met onmisbare partners, hetzij door eigen software die efficiënte oplossingen biedt voor tijdrovende processen. Zo kunnen uitbaters hun focus richten op hetgeen waar het tenslotte echt om draait: de gast.

Tijdens Stardekk On The Road nemen we hospitality professionals mee op sleeptouw. Allerlei nieuwe tech trends en belangrijke marktinzichten passeren de revue. Op het einde van de namiddag ga je bovendien naar huis met een heleboel praktische tips & tricks.

4. Luister & leer van eersteklas sprekers

Dit jaar worden we vergezeld van gastsprekers Booking.com & Revcontrol. Hun inspirerende keynotes zorgen ongetwijfeld voor voldoende gespreksstof tijdens de netwerkmomenten.

Booking.com licht een tipje van de sluier en neemt je mee in hun strategische aanpak. Upselling en cross-selling spelen hierin een belangrijke rol. Hoe ontwikkelt deze gigant zich verder in de toekomst en welke visie gaat erachter schuil? Je ontdekt het in hun sessie!

"Leuk initiatief! Gevarieerde en interessante topics, enorm veel bijgeleerd."

RevControl vertelt je de geheimen van goed Revenue Management. Slim spelen met je tarieven kan je een concurrentieel voordeel opleveren en resulteert in een maximale omzet. Hoe en waarom je dit het beste doet, kom je in hun sessie te weten.

Stardekk zelf werpt zijn licht op enkele opvallende trends in de hotelsector. What's hot and what's not in 2020? Waar leg je het beste je focus? We brengen je helemaal up to speed!

5. Word lid van de Stardekk Family

Tussen de sessies door is er de gelegenheid om bij te praten met collega’s & partners uit de sector. Ook het Stardekk team en onze gastsprekers staan je graag te woord. Deze unieke netwerkmomenten vormen de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen (of oude te onderhouden) en antwoorden te krijgen op al je prangende vragen. De boeiende gesprekken in een ongedwongen sfeer creëren een ware community vibe: We’re all part of the Stardekk Family!

Helemaal overtuigd? Meld je dan snel aan voor SOTR2020!

Lees ook

Hoe je hotel of B&B rendabeler maken met een optimale prijszetting

Nieuwe mijlpaal: Stardekk wordt deel van Lighthouse!

Hoe optimaliseer je jouw Booking Engine voor de feestdagen?