Independent Hotel Show Amsterdam 2024

Op 12 en 13 maart 2024 zijn we te vinden op Independent Hotel Show Amsterdam, het event volledig gewijd aan de behoeften van onafhankelijke hoteliers.

Stardekk
February 22, 2024

Bezoek de Stardekk stand tijdens Independent Hotel Show 2024!

Stand B120

Independent Hotel Show Amsterdam is het event volledig gewijd aan de behoeften van onafhankelijke hoteliers. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe ideeën, praktische oplossingen en innovaties op te pikken om je accommodatie naar een hoger niveau te tillen.

Bezoek ons & maak kans op een mooie prijs!

Ontdek alles over onze softwareoplossingen en over de voordelen van de pricing intelligence van Lighthouse. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies op maat te geven over hoe je je succes een boost kan geven.

Ontmoet enkele van onze integratiepartners die geavanceerde oplossingen bieden om je dagelijkse taken te vereenvoudigen en versnellen:

  • Lighthouse
  • Mollie

Last but not least, beproef je geluk op onze golfbaan en win een mooie prijs als je een hole-in-one slaat!

Wanneer?

  • Dinsdag 12 maart (10u-19u)
  • Woensdag 13 maart (10u-17u)

Waar?

  • RAI Amsterdam, hal 5
  • Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, Nederland

Tickets & meetings

Heb je interesse om onze stand te bezoeken op Independent Hotel Show Amsterdam 2024? Contacteer ons gerust om je gratis ticket(s) aan te vragen en/of om een persoonlijke meeting in te plannen met een van onze medewerkers ter plaatse.